ack och ve, nu kör vi!


förberedelser

Fashion Trends & Styles - Polyvore

om tre dagar bär det av till emmaboda. har varken köpt eller packat ner en enda pryl. köpte nyligen resebiljetterna men det är ungerfär där det stannar för min del. planeringen inuti my brain ser i varje fall ut som någonting i stil med collaget ovan.
det här är soundtracket just nu.
men snart mer troligt någonting i stil med denna

ja, jag ska gå för långt. vad ska du göra?


ibland är det svårt att veta var gränsen går.

"du ser ut som hon i casper-filmen"




moll





innersta

ni mina
innersta tankar
kom så åker vi
till havet nånstans i nåt land
där folk förstår sej på
såna som vi


om fyra timmar stiger jag upp ur min bädd, viker bort det nästan lite för väluppvärmda täcket , traskar ut ur mitt kvalmiga rum och ger mig iväg ett slag.
först bil.
sen båt.
till gotland och till systern min.


puss

igår var en trevlig dag. drypande svettig spenderade jag hela den soliga delen av dagen liggande under ett träd.
när skymningen kom tog jag kraft och begav jag mig in till staden för att möta upp Linn B. vi drack juice och talade om livets svåra. efter en romantisk middag hemma hos henne så promenerade vi iväg till en tillställning hos Olivia E. efter att ha gosat där ett tag var saknaden efter Max allt för stor för oss båda och vi rullade in mot sofo för att möta grabben. Max B, Nils H, Rasmus L och slog sig ned hos oss och tack vare en förbipasserande grabb med många goda ord så gavs många komplimanger till varandra.
timmarna flöt snabbt förbi och halv fyra var vi åter hemma.

tonight I am very lonely for you

Ensam måndagmorgon Jag vaknade upp tidigare än vanligt för att bege mig ut på en ensam joggingrunda. solen gassade och svetten rann. jag var vilse i två timmar.
Jag cyklade ensam i duggregnet med fem filmrullar som skulle lämnas in på framkallning. I butiken var jag ensam.  
ensam på gatan, ensam i stan påbörjade jag min färd till Sickla för att äta lunch med min fader. jag var själv men ännu inte så ensam. han dök aldrig upp och inte tänkte jag äta min lunch i ensamhet.
att vara ensam denna dag har varit ett frivilligt val, men trots detta skulle det varit trevligt att på något sätt dela denna ensamhet. tillsammans är man mindre ensam och kanske ett ett band för ensamma hjärtan vore något att gå med i. Att sjunga för alla ensamma själarsjunga de ensamma hjärtans sång.
 
Nobody's Lonely Tonight but nevertheless Tonight I Am Lonely For You

wisely said


skratch skratch

energiförbrukning minimal. kliar sönder mina myggbett, äter kall gröt.
och älskar det

heart shaped glasses

jag har efter 28 timmars flygresa återvänt till svearike. Jag möttes av 30gradersvärmen och en brunbränd farfar som i detalj berättade om det fantastiska kungabröllopet och firandet av min 90-åriga gammelfarmor.
lastade av all packning och svidade snabbt om till mer lämpliga kläder, vilket innefattade min nya favorit: de hjärteformade solglasögonen.


resten av dagen bestod bland annat av: 
*telefonerande med blivande
*förtäring en helv vattenmelon i goda vänners lag
*filmkyssas och kramas efter lång tids saknad

RSS 2.0