misär inlägg 16:24

jag har åkt imaginär rollercoaster i helgen. jösses vilken åktur. dante och jag highfivade för bitterheten och att allt bara är en lång väntan på pensionen. jag ska även börja spela bridge i skolans bridgelag.
har hängt en del med min homie Sara E i helgen. hon klappade på mig och slängde till mig små vänlighetsord då jag grät bittra tårar. tröståt tre ägg och kände mig ännu lite mer miserabel.


åh ja.

EN PLAYLIST BÄTTRE ÄN LIVET SJÄLVT!

avvänjning

började söndagsmorgonen hos josefina som sig bör, framför top model och en halv påse chips. morgonchipset är sannerligen det bästa chipset.


jag måste sluta komma på ursäkter för att få äta chips. morgonchipset är sannerligen det bästa chipset.
och visst behöver man ibland få lyxa till det lite på söndagseftermiddagen med biobesök och bearnaisechirre.
men nu har bägaren fan runnit över.
jag har varit utan chips i två dagar, frestelsen med estrellas 300g chips i all världens smaker för det ynka priset 10kr har varit svår att motstå. nu har jag dock kapitulerat. kört med alla bleka argument jag kan komma på och  bildgooglat chips i flertal minuter.

jag ger mig. varför försöka streta emot? wilma+chipsen= match made in heaven.

roflmaoanl

"rolling on the floor laughing my ass off all night long."
Jag har haft den bästa helgen på mycket mycket länge.
fredag innefattade allt från sexy bitch-marathon, två nya hål i öronen, somna till sienfeld och att få sova och smyg-dreggla mot någons axel, skam på torra land, piggelin & tutti frutti och någon sorts försoning.


NYVAKNA BABES SOM DIGGAR TILL Najee – Personality

lördag var vakna upp med brudarna och verkligen känna sig som P.diddy, mafioso-frukost och en våg som visade precis det den borde, inviga solens strålar med glass & fint sällskap, inköp av faktabok om apor & fake fur, lammgryta med farbror på besök, josiegrosie och knast.

söndagen bjöd på feta snöflingor, noggran titt i skolkataloger, fotografi med självutlösare på gammal biograf, en drömvärld på vita duken och most of all, så fyllde min högst älskade nora karlsson år.
grattis till dig, may god be with you.


soup.

 

vissa dagar blir bara inte helt som man tänkt sig.

(via bikinibottom)


småkakor.

gråter till en ack så cheesy söndags-film & äter ballerina kladdkaka. "doppa för bästa smak." FUCK NO, mina kakor förblir odoppade.

pommes pinnes

min kamera avskyr mig och laddar alltid ur i de mest olägliga tillfällen. då jag ska fotografera grötmiddag, nyvaken Sebastian och ryggtavla med leverfläckar i stjärnteckenformationer.
teenage life fo sho och jag tycker verkligen verkligen om min klass, trots vissa komplikationer.
ni är alla skyldiga mig pengar. jag borde åkt till bromma och köpt burberry-kappan. bitter som fan, fast nae.
Otis Redding – Wonderful World

det är roligt för att det är sant

"vi är som schweizernöt! du är den mumsiga chokladen och jag lilla nötkrosset. för gott för att vara sant, och onyttiga för alla karlar som blir feta av oss."
FRIDA JAKOBSSON


LONDON

LONDON!LONDON!
det blev några lovely days in London tillsammans med sara. åt morgongröt på starbuck's coffee, besökte photographers gallery och köpte mig en Diana + oxblodsfärgade platform shoes + fancy sunglasses. fell in love with every boy in town (de var ju bara för söta) och var även på balett.
diskuterade livets svåra med henny och hamnade på en flippad rave-butik i camden town tillsammans med josefina och le crew.

nattmaten.


RSS 2.0